У Кропивницькому розпочалося генеральне весняне прибирання міста!

Понеділок, 6 березня 2017 10:49

У Кропивницькому після зими розпочнеться активне генеральне прибирання. На цьому, під час апаратної наради сьогодні, 6 березня, наголосив міський голова Андрій Райкович.

Після того, як в обласному центрі розтанув сніг, на вулицях, прибудинкових територіях з’явилося чимало сміття. У найближчий місяць його прибиратимуть всі комунальні служби. Очільник міста звернув увагу, що зараз активніше прибирається центр і окремі в’їзди в Кропивницький. На разі ж необхідно дуже багато зробити, щоб прибрати залишки відсіву не лише з дорожнього полотна, а й на тротуарах. Його потім можна іще раз використати.

- Звертаю особливу увагу ЖЕО, на чиїх територіях розташовані великі житлові мікрорайони. День вже значно довший і видно значно більше. І те, що ви не прибрали у минулому році, теж видно. Район Пацаєва, житлові масиви біля обох шкіл – 31-ої і 18-ої, район Бєляєва і 13-ої школи, дорога вздовж Рівненського цвинтаря, території навколо всіх ринків і в центрі, і на Ковалівці, і на Черемушках – в обласному центрі так бути не може! – наголосив Андрій Райкович. - Активізуватись та попрацювати на своїх територіях міський голова закликав мешканців приватних будинків.

Дехто на територіях вже давно навів лад, проте у цілій низці домоволодінь на Новомиколаївці, Олексіївці, Балці, Масляниківці, Балашівці і досі дуже брудно.

- Зрозуміло, іще досить сиро – зауважив міський голова. - Але чимало господарів вже вичистили фасади дворів, проте в більшості – дуже брудно. Не лише листя – валяється папір, ганчір’я, пляшки, порубане і розкидане гілля. Якщо ми будемо чекати офіційних суботників, місто залишиться брудним! Цього допустити не можна!

Усі новини