У Кропивницькому розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступу дев’ятикласників до коледжів

Четвер, 30 червня 2022 14:30

У кропивницькому будівельному коледжі відкрили безкоштовний консультаційний пункт для тих, хто не може самостійно зареєструватись, розповіла Суспільному секретарка приймальної комісії Юлія Бойко.

Консультаційний пункт працює з 8:00 до 17:00. За словами Юлії Бойко, для того, щоб зареєструватися до електронного кабінету, треба вказати електронну пошту вступника, номер телефону, паспортні дані та свідоцтво про закінчення дев'яти класів.

Будівельний коледж готує за п’ятьма спеціальностями, на кожну має регіональне замовлення у 25 бюджетних місць, розповіла директорка Інна Чернишова: "Найбільш актуальна спеціальність – будівництво та ремонт автомобільних доріг та аеродромів. Ми вже маємо абітурієнтів на неї".

За словами директорки, аби вступити на одну зі спеціальностей, абітурієнти мають написати мотиваційний лист, пройти творчий конкурс, співбесіду чи надати результати мультипредметного тесту. На бюджетну основу проходять усну індивідуальну співбесіду.

Що відомо:

Реєстрація електронних кабінетів для вступників 9-го класу почалася 23 червня, для 11-класників – з 01 липня. Прийом заяв на вступ триватиме з 30 червня по 13 липня, для випускників 11 класів – з 14 липня по 05 серпня. Індивідуальні усні співбесіди та творчі конкурси відбудуться для випускників після 9 класу – з 14 по 21 липня, для 11-класників – з 08 по 16 серпня. Оприлюднення рейтингового списку – не пізніше 26 липня та 06 вересня. Терміни зарахування на бюджет не пізніше 30 липня, за контрактом не пізніше 3 серпня. Це для тих, хто вступає після 9 класу. Після 11 класу зарахування на бюджет відбудеться до 06 вересня, за контрактом до 16 вересня.

Заяви на вступ прийматимуть із 30 червня.

Усі новини