У Кропивницькому розпочала роботу комісія щодо видачі акта встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду)

Понеділок, 24 червня 2024 15:34

У департаменті соціальної політики Кропивницької міської ради 21 червня розпочала свою роботу Комісія із встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду).

Постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 року №560 «Про затвердження Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період» визначено алгоритм надання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації та її оформлення.

Рішенням Виконавчого комітету Кропивницької міської ради від 19 червня 2024 року № 640 департамент соціальної політики Кропивницької міської ради визначено відповідальним за утворення Комісії та організацію її роботи, а також затверджено Порядок складення та видачі акта встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду). Акт встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) може бути підставою для отримання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період.

Військовозобов’язані, які здійснюють догляд (постійний догляд) за особами, для розгляду питання надання їм відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації звертаються до територіального центру комплектування та соціальної підтримки за місцем свого перебування на військовому обліку із заявою, а за необхідності складення Акта встановлення факту здійснення особою догляду (постійного догляду) – також до департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради у приміщенні Центру надання адміністративних послуг за адресою: вул. Архітектора Паученка, буд. 41/26.

Заява про складення акта та пакет документів можуть бути надіслані на адресу департаменту поштою.

Усі новини

28 червня – День Конституції України!
П'ятниця, 28 червня 2024 09:57