У Кропивницькому ремонти шкіл планують завершити до початку нового навчального року

Понеділок, 24 липня 2017 15:52

На цьому сьогодні, 24 липня, під час апаратної наради наголосив очільник Кропивницького Андрій Райкович. Він також додав, що хід ремонтних робіт керівники закладів повинні контролювати особисто. Зауваження від міського голови отримало керівництво ЗОШ №3, у якій капітальний ремонт іде повним ходом, а будівельне сміття вже місяць не вивозиться. Андрій Райкович також звернув увагу на жахливий стан огорожі навколо навчального закладу та на стан дороги.

- Чому не пофарбована огорожа? Частини паркану взагалі немає, – обурився міський голова. – Шукайте спонсорів, чи директор не може звернутись до керівників підприємств «Гідросили» чи «Ятрані», щоб дали кілька банок фарби? Тільки б директор почала працювати і звернулась із проханням, і впевнений, ніхто б не відмовив у допомозі! Данину з батьків я збирати категорично заборонив! Тож вчіться комунікувати та шукати спонсорів.

Начальник управління освіти Лариса Костенко отримала доручення регулярно контролювати хід ремонтних робіт у закладах освіти, щоб до початку навчального року всі вони були завершені. 

Усі новини