У Кропивницькому рекламу грального бізнесу демонтуватимуть примусово

Четвер, 16 січня 2020 11:17

Сьогодні, 16 січня, у міській раді Кропивницького під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна відбулася робоча  нарада з питання демонтажу самовільно розміщеної у Кропивницькому зовнішньої реклами розповсюджувачів лотерей та грального бізнесу.

Нещодавно, 23 грудня,  виконавчий комітет міської ради прийняв рішення про негайний демонтаж такої реклами у Кропивницькому, а її власники закладів отримали відповідні приписи. Проте за три тижні жодної рекламної конструкції ніхто не прибрав.

- Ми дали підприємцям час на те, щоб рекламу прибрали добровільно. Але власники не зробили  кроків назустріч, тому ми розпочинаємо процес примусового демонтажу цієї реклами, - зауважив Олександр Мосін. – Я даю доручення почати цю роботу вже завтра!

За демонтаж реклами грального бізнесу в обласному центрі  відповідатиме головне управління  ЖКГ міської ради. Безпосередній демонтаж виконуватимуть спеціалісти КП «Благоустрій», а допомагатимуть їм  в роботі представники спеціалізованої інспекції, фахівці управління містобудування та архітектури, міської дружини та правоохоронці.

Усі новини