У Кропивницькому проведуть інвентаризацію всіх рекламних площин

Понеділок, 7 червня 2021 15:05

Усі рекламні площини на території Кропивницького будуть про інвентаризовані. Відповідне завдання перед керівництвом управління містобудування та архітектури міської ради поставив міський голова Андрій Райкович під час щопонеділкової апаратної наради сьогодні, 07 червня. На виконання доручення передбачено десять днів.

- Всі іржаві, технічно несправні, проблемні площини необхідно прибрати з території Кропивницького. Це не тільки некрасиво, а й небезпечно для містян. Слава Богу, що біг-борд, який нещодавно впав, нікого не зачепив! – наголосив Андрій Райкович. – У подальшому, перш, ніж давати дозволи на черговий біг-борд, сто разів подумайте - місто ними перенасичене.

Йдеться у дорученні і про вивіски на фасадах  закладів торгівлі та громадського харчування у Кропивницькому .

- По-перше, чому у нас іще зустрічаються вивіски не державною мовою? Працюйте з власниками. У нас же є відповідні ради експертів, рекламістів, архітекторів, будь – ласка, розгляньте естетику реклами обласного центру. Вона має підкреслювати особливості нашого міста. - доручив міський голова. – Ми повинні дбати про обличчя Кропивницького.

У свою чергу, Андрій Райкович закликав правоохоронців контролювати проїзд містом великовагового транспорту. Адже, в порушення рішення виконавчого комітету, вони продовжують курсувати містом і руйнувати дороги.

Усі новини