У Кропивницькому продовжують працювати над підготовкою документації реконструкції Набережної Інгулу

Четвер, 1 серпня 2019 10:10

У середу, 31 липня, заступник міського голови Олександр Мосін провів робочу нараду з керівниками виконавчих органів, відповідальними за розробку проекту реконструкції Набережної у Кропивницькому.

У роботі наради взяли участь начальник управління капітального будівництва Сергій Білокінь, т.в.о. начальника управління містобудування та архітектури Ірина Мартинова, начальник управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Олег Вовенко та виконавець проектних робіт Володимир Рак.

Учасники наради обговорили питання, які виникли під час попереднього засідання робочої групи, 29 липня.

- Зараз нам треба підготувати техніко-економічне обгрунтування для експертизи і визначити черговість розроблення проектно-кошторисної документації: у якому порядку, на якому березі, на якому відрізку виконуватимуться роботи на Набережній, - зазначив Олександр Мосін.

Фахівці відзначили, що доцільно буде розділити всю територію, яка підлягає реконструкції, на сім черг. Розпочати проектування першої черги планують зі спортивного майданчика, біля спортивної школи.

Робоча група також приділила належну увагу вирішенню важливих питань розроблення містобудівних умов та обмежень, впорядкування питань землекористування і підготовки графіку проведення робіт з метою подання ТЕО на експертизу.

Під час зустрічі керівники виконавчих органів отримали від профільного заступника міського голови відповідні завдання, про виконання яких посадовці доповідатимуть на наступному засіданні робочої групи з питань реконструкції Набережної річки Інгул.

Усі новини