У Кропивницькому продовжується робота над створенням Статуту територіальної громади міста

П'ятниця, 21 липня 2017 16:14

21 липня під головуванням секретаря міської ради Андрія Табалова відбулося засідання робочої групи з питання підготовки проекту нової редакції Статуту територіальної громади міста Кропивницького. 
Члени робочої групи розглянули пропозиції управлінь та відділів Кіровоградської міської ради до розділів проекту Статуту: І. Загальні положення, ІІ. Місцеве самоврядування в місті Кропивницькому, ІV. Органи і посадові особи місцевого самоврядування. Всього розглянуто і проголосовано 22 пропозиції.
- Я хочу подякувати усім присутнім за плідну роботу. Ми, нарешті, вийшли на вірний алгоритм розгляду такого важливого, змістовного і об'ємного документу, яким є Статут територіальної громади міста. Ми прислухаємося до думки і чиновників, і громадських активістів. Сподівають, що вже найближчим часом ми зможемо запропонувати якісний проект для обговорення ширшим загалом — депутатами міської ради, членами виконавчого комітету, громадськістю міста, - підсумував наприкінці засідання секретар міської ради Андрій Табалов.
Наступне засідання робочої групи відбудеться 26 липня 2017 року.

Усі новини