У Кропивницькому привітали будівельників із прийдешнім професійним святом

П'ятниця, 9 серпня 2024 15:53

Сьогодні, 09 серпня, у Кропивницькому з нагоди прийдешнього професійного свята  - Дня працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів, трудові колективи та кращих фахівців цієї професії привітали начальник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович, голова Кіровоградської обласної ради Юрій Дрозд та заступник міського голови Олександр Мосін.

Без будівельників  неможливо уявити сьогоднішнє життя. Це мирна професія, але в Україні триває війна і ворог руйнує наші міста і села.  Та ми віримо в Збройні Сили України, в наш народ і в нашу Перемогу, після якої обов’язково збудуємо нові школи і садочки, заводи, фабрики, будинки.

Чимало будівельників сьогодні зі зброєю в руках боронять українську землю. Будівельні бригади з Кіровоградщини розуміють свою відповідальність і, незважаючи на труднощі, звуки сирен та ворожі обстріли, відновлюють деокуповані території:, виконують будівельно-монтажні роботи з влаштування фортифікаційних споруд в Запорізькій та Донецькій областях.   

- Два з половиною роки російський агресор не дає можливості будувати, створювати нові простори, реалізовувати масштабні будівельні проєкти. Ворог цинічно нищить все, що створено багатьма поколіннями на нашій землі. Дякую усім будівельникам за те, що в нелегких умовах, створюють фортифікацію, відновлюють медичні об’єкти, будують укриття, - відзначив у своєму вітальному слові  Андрій Райкович.

З нагоди професійного Дня працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів, за сумлінну працю, професійну майстерність, значний особистий внесок в розвиток будівельної галузі начальник ОВА Андрій Райкович та голова обласної ради Юрій Дрозд вручили відзнаки керівникам та працівникам будівельних підприємств області.

Привітав будівельників із професійним святом і заступник міського голови Олександр Мосін, відзначивши їхню роботу  в обласному центрі,   бо там де будують - там розвиток, там вирує життя і є майбутнє.

Олександр Мосін виконав також почесну місію і за особистий внесок у розвиток галузі будівництва міста, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня будівельника оголосив Подяки Кропивницької міської ради та виконавчого комітету:

Анні Буртник - головному спеціалісту виробничо-технічного відділу управління капітального будівництва Кропивницької міської ради;

Сергію Гордовому - майстру електротехнічної дільниці приватного підприємства «Кабекслайн»;

Анні Григораш - інженеру проєктувальнику Товариства з обмеженою відповідальністю «БУДАКТИВПРОЕКТ»;

Олені Мігуріній - кошториснику Товариства з обмеженою відповідальністю «БУДАКТИВПРОЕКТ»

В’ячеславу Маципурі - директору Товариства з обмеженою відповідальністю «ЖИЛ СІТІ БУД»;

Ользі Нечипуренко - інженеру-проєктувальнику Товариства з обмеженою відповідальністю «ГІЛЬДІЯ ЗОДЧИХ»;

Олегу Позняку - виконробу Товариства з обмеженою відповідальністю «АМБІТ-С»;

Євгенію Таранцю - виконавцю робіт приватного підприємства «Кабекслайн»;

Сергію Хоменку - начальнику юридично-договірного відділу управління капітального будівництва Кропивницької міської ради;

Володимиру Цитку - інженеру-будівельнику приватного підприємства «Кабекслайн»;

Олександру Ямковому - головному фахівцю Товариства з обмеженою відповідальністю «ГІЛЬДІЯ ЗОДЧИХ";

Усі новини