У Кропивницькому представників бізнесу та експертів з питань торгівлі запрошують долучитись до дискусії про ринок Європейського союзу та можливості українського бізнесу долучитись до нього

П'ятниця, 27 жовтня 2017 11:00

2 листопада 2017 року у Кропивницькому стартує панельна дискусія для бізнесу “Як вийти на ринки ЄС: можливості, шляхи, інструменти, історії успіху місцевого бізнесу”. Ініціатором зустрічі виступає Представництво Європейського Союзу в Україні.

Зустріч проводитиметься у рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» у співпраці з Києво-Могилянською бізнес-школою. Інфокампанія включає серію інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Головна мета кампанії – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

Головними темами обговорення під час зустрічі будуть: можливості та виклики Угоди про асоціацію для українського суспільно-економічного розвитку, переваги зони вільної торгівлі для українських підприємців та євроінтеграція через призму економічних реформ в Україні. Також розглядатимуться питання зовнішньоекономічної діяльності та ефективні експертні стратегії. Гості заходу матимуть можливість дізнатись про історії успіху місцевих бізнесменів, які вийшли на ринок ЄС.

До участі у дискусії також запрошуються представники проектів та програм ЄС, спрямованих на допомогу малому та середньому бізнесу, представники локального бізнесу, які мають досвід експортування в країни ЄС, експерти з питань інтернаціоналізації та розвитку бізнесу.

Експертами дискусії запрошено керівника відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні Юргіса Вілчінскаса та головного економічного радника Прем’єр-міністра України, голову Стратегічної групи радників підтримки реформ Івана Міклоша.

Початок зустрічі о 15.00 у приміщенні Кіровоградського відокремленого підрозділу установи «Центр розвитку місцевого самоврядування», вул. Велика Перспективна, 15/7

Участь у дискусії безкоштовна та за попередньої реєстрації: http://bit.ly/eu-business

За деталями щодо запланованих заходів звертатись:

 +38(097)1772416 — Ірина Широкова ishyrokova@internews.ua

 +38(098)6475547 — Констянтин Ромашка kromashko@internews.ua

Усі новини