У Кропивницькому працює снігоочисна техніка: міська рада знову закликає автовласників прибрати авто з узбіч

Вівторок, 18 січня 2022 11:05

Сьогодні у Кропивницькому розгулялася справжня негода. Сніг, та пориви штормового вітру знов додали роботи комунальникам. Про це сьогодні, 18 січня, під час брифінгу розповів начальник ГУ ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко.

- Наші комунальні підприємства працюють в штатному режимі. 4 одиниці техніки направлені на розмітання вулиць від снігу. Інші машини ще з ночі посипають дороги протиожеледною сумішшю, - повідомив Віктор Кухаренко. – Техніка працюватиме весь день і намагатимемось якісно прибрати місто.

Єдине, про що просять комунальники – не паркувати автомобілі обабіч доріг, адже це не дає комунальній техніці якісно виконувати свою роботу.

Повідомив Віктор Кухаренко і інформацію щодо проходження в Кропивницькому опалювального сезону. Процес відбувається в штатному режимі. Без тепла лише один будинок на території ЖЕО №3. Там стався порив внутрішньобудинкової мережі. Аварію ліквідують до кінця дня.

Стартує в місті також прийом на переробку новорічних ялинок. Місця для їх зберігання будуть відведені поряд з контейнерними майданчиками. І, в міру накопичення, ялинки вивозитимуть працівники ТОВ «Екостайл».

- Я звертаюсь до жителів приватного сектору з проханням частково обрубувати деревця, тоді підприємство їх оперативніше  забиратиме, - відзначив Віктор Кухаренко.

Усі новини