У Кропивницькому по провулку Веселому внаслідок пориву труби водопостачання стався зсув грунту

Понеділок, 5 лютого 2018 17:13

Як повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради Сергій Коваленко, 1 лютого до служби порятунку надійшло повідомлення від голови гаражного кооперативу “Біянка” про те, що за адресою по провулку Веселому, 1А, на території занедбаного домоволодіння, де ніхто не проживає з 2015 року, внаслідок пориву труби водопостачання стався зсув грунту. Це призвело до часткового руйнування господарчої споруди та газової труби.

Для з’ясування обставин, що склалися у зв'язку із даною ситуацією, на місце події виїхали начальник управління з питань НС та ЦЗН міської ради Сергій Коваленко та начальник Кропивницького міськрайонного відділу УДСНС в області Валерій Жилін.

- Як з’ясувалось, підтоплення було спричинене протіканням крану, що знаходився на території занедбаного домоволодіння. Вода витікала у подвір’я протягом місяця, це і стало причиною зсуву грунту біля гаражного кооперативу, - зазначив Сергій Коваленко. - З метою усунення наслідків події було залучено аварійні бригади ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, “Кіровоградгаз” та КП “Універсал-2005”.

За словами Сергія Коваленка, після з’ясування усіх обставин даний будинок аварійною бригадою ОКВП “Дніпро-Кіровоград” було відключено від водопостачання, а фахівці “Кіровоградгазу” відрізали його від магістралі газопостачання та опломбували.

Усі новини