У Кропивницькому планомірно втілюють у життя міську програму розвитку ЖКГ на 2017 – 2021 роки

Четвер, 4 липня 2019 18:57

Сьогодні, 04 липня міський голова Кропивницького Андрій Райкович провів зустріч з працівниками ЖЕО №3 та мешканцями будинків, які перебувають на балансі організації. 

Колектив ЖЕО нині налічує 170 працівників, які обслуговують 278 житлових будинків і понад 30 тисяч осіб. За словами керівника ЖЕО №3 Олександра Довгаля, колектив професійний, плинності кадрів немає, всім необхідним в роботі забезпечені і зарплатню отримують вчасно.

У свою чергу заступник міського голови Олександр Вергун поінформував присутніх на зустрічі про те, що в 2019 році на території, яка перебуває на балансі ЖЕО №3, коштом міського бюджету зроблено чимало робіт. Спеціалісти виконали капітальний ремонт 6-ти ліфтів, ще на 7-ми вже проведено експертизу. За адресою Бєляєва, 12 повністю зробили капітальний ремонт покрівлі, тривають роботи на дахах по вулицях Євгена Тельнова, 8, корпус 4, Академіка Корольова, 38 та Академіка Корольова, 25/6. Ще для 10-ти об’єктів виготовляють проектно-кошторисну документацію. Також активно проводиться капітальне відновлення внутрішньодворових доріг. Стовідсотково його виконали за двома адресами: Миколи Леонтовича, 59 та Глинки, 6. На інших об’єктах роботи в процесі виконання.

Андрій Райкович зауважив, роботу ЖЕО №3 оцінює на «добре», проте не без зауважень. Їх ставлять самі кропивничани під час спілкування на прийомі у міського голови чи зателефонувавши на «Гарячу лінію». Серед проблем, які містяни найчастіше просять вирішити: прибирання прибудинкових територій, невидача довідок про зареєстрованих, не в повному обсязі виконання послуг з утримання будинків і споруд.

Однією з головних тем, яку озвучили під час зустрічі, стала підготовка житлового комплексу до зими. Нині фахівці підприємства активно міняють крани та засувки, роблять усе від них залежне, аби старт опалювального сезону для людей пройшов комфортно.

- Якісна підготовка до зими – одне з ваших першочергових завдань, – зазначив міський голова. – Тому треба вже активно готувати інженерні мережі. Буквально через три місяці ми вже почнемо підписувати акти готовності до старту опалювального сезону і особлива увага має бути прикута саме до цього.

Спеціалісти ЖЕО переконали, до старту опалювального сезону підготуються як слід. Натомість і самі мали, що сказати міському голові. Питання стосувались не лише професійної діяльності: просили вирішити проблеми з наданням службового житла, налагодити рух деяких маршрутних таксі. Всі питання Андрій Райкович дав завдання взяти на контроль відповідальним керівникам виконавчих органів міської ради.

Усі новини