У Кропивницькому пес-рятувальник допомагає діткам-переселенцям у психоемоційному розвантаженні

П'ятниця, 3 червня 2022 15:54

Серію зустрічей із рятувальниками для діток із сімей вимушених переселенців організовують у кропивницькому туристично-інформаційному центрі.

Тут фахівці головного управління ДСНС в області разом із психологами служби у формі гри “Безпечна мандрівка” нагадують діткам правила безпеки і поводження з вогнем та ближче знайомлять із професією рятувальника.

Однак, сьогодні, 03 червня, на діток чекав особливий сюрприз. Вся Україна уже знає про чернігівського пса Патрона, але у кропивницьких рятувальників є свої чотирилапі помічники. От якраз із одним із них і познайомилися діти — це пес Дерек породи німецька вівчарка, кудлатий велетень, але дуже чемний — одразу видно бездоганну школу дресирування. Дерек продемонстрував дітям маленьку частинку своїх умінь, натомість дітлахи пригостили його улюбленими ласощами — спеціальним кормом, і самі отримали солодкі подарунки від рятувальників. Море позитивних емоцій від знайомства із Дереком отримали як діти, так і дорослі. Завершилася зустріч спільним фото на пам'ять.

Усі новини