У Кропивницькому обстежать стан дерев, що потрапили в зони конструкцій літніх майданчиків кафе по вулиці Театральній

Середа, 15 березня 2023 14:48

Спеціалісти управління земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища, управління містобудування та архітектури і департаменту з питань економічного розвитку міської ради спільно з інспекторами з благоустрою обстежать зелені насадження по вулиці Театральній у Кропивницькому.

Відповідне доручення надав виконавчим органам міської ради заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради у вівторок, 14 березня, після висловленої екоактивістами міста стурбованості долею дерев, які власники закладів громадського харчування накрили літніми майданчиками.

Спеціалісти, зокрема, мають дати оцінку, чи є загроза для зелених насаджень, що опинилися в просторі літніх майданчиків кафе Рecorini та Sho bar.

- Я прошу не допустити для дерев такої долі, яка спіткала берези біля готелю «Київ», - наголосив Олександр Мосін. – З усією відповідальністю з’ясуйте,  чи настил, зроблений у притул до дерев, дасть надходити дощовій воді до кореневої системи. У разі загрози для зелених насаджень, необхідно вжити заходи щодо зміни конструкції літніх майданчиків.

Фото з Facebook-сторінки Озеленення Кропивницький

Усі новини