У Кропивницькому найближчим часом збережуться складні погодні умови: кропивничан просять не використовувати без потреби приватний транспорт

Вівторок, 25 грудня 2018 12:38

Сьогодні,  25 грудня, на території Кропивницького збережуться складні погодні умови у вигляді  сильного мокрого снігу,  його налипання та  ожеледиці. Про це попереджає мешканців міста начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергій Коваленко.

За інформацією Сергія Коваленка у період із 20.00 24 грудня по 08.00 25 грудня, тобто за 12 годин у Кропивницькому випало 10 мм опадів і висота снігового покриву на території обласного центру досягла 17 сантиметрів.

- За інтенсивністю, тривалістю та кількістю опадів погодні умови можуть кваліфікуватися як небезпечне погодне явище, - відзначив Сергій Коваленко.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради звертається до власників автомобільного транспорту у Кропивницькому з проханням не використовувати без нагальної потреби автомобілі і не паркувати їх на узбіччях доріг міста.

Усі новини