У Кропивницькому налагодили плідний діалог влади і вищої школи

Четвер, 4 серпня 2022 15:53

У травні Кропивницький став базою для Донецького державного університету внутрішніх справ. Допомогу з облаштуванням закладу в обласному центрі надала міська влада, зокрема, посприяли з розміщенням студентів вишу. 

Сьогодні, 4 серпня, відбулася зустріч посадовців міської ради з представниками університету, головною темою якої стала вступна кампанія. До обговорення долучилися керуюча справами Кропивницької міської ради Світлана Балакірєва, керівники та спеціалісти виконавчих органів ради, декан факультету з підготовки фахівців права, управління та економічної безпеки Володимир Буга і завідувач кафедри загальноправових дисциплін факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції Іван Іванов.

- Профільні управління міської ради налагодили тісну співпрацю з вишем, опікуються курсантами, які переїхали до нас із Маріуполя. Сьогодні ми маємо можливість ознайомитися з роботою університету й освітніми послугами, які він надає, - зазначила Світлана Балакірєва. - Освітяни нині працюють на своєму фронті, готуючи у надскладних умовах старт навчального року. Країну треба відбудовувати, кожна професія є надважливою, а отже якісна підготовка фахівців та підвищення освітнього рівня у всіх галузях набувають особливого значення.

Університет надає повний цикл освітніх послуг — від бакалаврату до докторантури. У Кропивницькому функціонують факультети з підготовки фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України, з підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності, з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної поліції та з підготовки фахівців права, управління та економічної безпеки. За різними напрямками організовані денна і заочна форми навчання.

Детально ознайомитися з умовами вступу до Донецького державного університету внутрішніх справ можна за посиланням: https://dnuvs.in.ua/vstupna-kampaniya-2022

Усі новини