У Кропивницькому набирає потужних темпів ремонт дорожнього покриття

Понеділок, 25 червня 2018 14:25

У Кропивницькому активізувалися ремонтні роботи на міських дорогах. Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 25 червня.

- Необхідно оперативно інформувати громаду де і коли здійснюватимуться асфальтування вулиць, тротуарів, прибудинкових територій, - наголосив очільник міста. – З міського бюджету цьогоріч виділенні значні суми коштів на проведення капітального і поточного ремонтів дорожнього покриття, тож люди мають знати, як вони використовуються.

Міський голова також звернув увагу керівників головного управління житлового господарства міської ради на низьку якість дорожньої розмітки у Кропивницькому.

- Робимо розмітку, а після дощу вона змивається, - вказав Андрій Райкович. – Це не годиться. Впровадження технології пластикової розмітки залишається актуальним для нашого міста.

Крім того, на розриття свіжовстеленого  асфальту буде накладене табу комунальним підприємствам, які обслуговують власні мережі під землею.

- На одній із головних транспортних магістралей Кропивницького – вулиці Короленка розпочався капітальний ремонт, - повідомив міський голова. – Сьогодні тут знімають старі бордюрні камені. Звертаюся до тепловиків, водопостачальників та зв'язківців: своєчасно перевірте стан комунікацій, зробіть заміну де потрібно, передбачте резервні труби і кабелі. До нового асфальту ніхто не до тронеться! Одночасно необхідно по видаляти і пеньки від зрізаних дерев, щоб потім, при їх  видаленні не пошкодити бордюри.

Нова машина з ямкового ремонту доріг має бути постійно завантаженою, доручив Андрій Райкович, оскільки у Кропивницькому  достатньо проблем зі станом дорожнього покриття, особливо в мікрорайонах.

Окреме доручення отримали власники колодязів інженерних мереж на території міста: всі провали необхідно  усунути, а входи до підземних комунікацій мають бути загерметизовані.

Усі новини