У Кропивницькому готуються назвати лауреатів конкурсу «Дитина року – 2019»

Понеділок, 27 травня 2019 16:10

Жодна дитина у Кропивницькому не повинна залишитися без уваги На цьому наголосив секретар міської ради Андрій Табалов, аналізуючи хід підготовки до відзначення в обласному центрі Міжнародного дня захисту дітей.

Вже за кілька днів розпочнеться календарне літо. І стартує воно в Кропивницькому, як і по всій Україні, дитячими святами. Андрій Табалов звернувся до фахівців усіх профільних виконавчих органів міської ради з вимогою забезпечити якісну підготовку до святкових заходів та не оминути увагою жодної дитини-сироти, діток з прийомних родин, дітей з особливими потребами. Всі діти в свята повинні відчувати турботу, мають бути з подарунками.

- Прошу також не забути про хворих діток, які перебувають в лікарнях, і всіх, хто чекає на свято і нашу з вами увагу. Знаю, що управління сім’ї і молоді готує також щорічний фестиваль “Дитина року”, який відбудеться тут, перед міською радою. Переконаний, що у Кропивницькому чимало дітей, які заслуговують на таку почесну номінацію, - відзначив Андрій Табалов. - Окремо прошу подбати про дітей, батьки яких не повернулися із зони АТО. Ми тісно контактуємо з цими родинами і вони також повинні по-особливому перебувати в зоні нашої уваги.

Усі новини