У Кропивницькому готуються до початку ямкового ремонту міських доріг

Понеділок, 1 березня 2021 14:44

Проведення всіх ремонтних робіт на дорожньому покритті у Кропивницькому здійснюватиметься за розробленим оперативним планом-реєстром ремонтних. Таке завдання поставив перед керівництвом головного управління ЖКГ міської ради міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 01 березня.

- Зима нам стільки проблем залишила на прощання, що згадувати її доведеться не один день. Зараз легше назвати вулиці, де асфальт пережив усі катаклізми, ніж ті, що зійшли разом зі снігом. Оперативно складайте план ямкових ремонтів і негайно розпочинайте роботи, щоб вони тривали не до літа, а розпочалися за день – два, - наголосив  Андрій Райкович. – У той же час я звертаюся до працівників поліції. Без вашої допомоги провести такий ремонт і вичистити дороги від протиожеледної суміші буде неможливо. Необхідно прибрати з тротуарів і газонів любителів припаркуватися поближче до офісу.

КП «Універсал - 2005» вже отримало доручення до кінця тижня почати прибирати проїжджі частини доріг від розсипаного відсіву, якого протягом зими використали близько трьох тисяч тонн.

- Прибирайте центральні підбордюрні лінії, їх необхідно якісно розчистити. І транспорту буде легше рухатися, і пішоходам на перехрестях. Кропивницький має бути затишним завжди, - підкреслив Андрій Райкович.

Керівники ЖЕО, на вимогу Андрія Райковича, виконають комплексні обстеження будинків, щоб зрозуміти, в якому стані житловий фонд виходить із зими і що необхідно в дворах, в будинках зробити першочергово. Це ж стосується і закладів освіти та охорони здоров’я.

Усі новини