У Кропивницькому готові допомагати переселенцям із орендою приміщень для релокації підприємств із зони бойових дій

Четвер, 7 квітня 2022 11:46

У Кропивницькій міській раді готові допомогти бізнесменам – підприємцям, вимушених покинути рідні міста в зоні бойових дій із орендою нежитлових приміщень для релокації підприємств.

Начальниця управління комунальної власності  міської ради з питань приватизації майна Алла Пасенко закликає підприємців-переселенців звертатися до управління, яке вона очолює за посильною допомогою у підборі і оренді нежитлових приміщень у Кропивницькому для релокації підприємств із регіонів, охоплених війною. 

- Ми звертаємося і закликаємо вимушених переселенців, які залишили свій бізнес через війну, звертатися до нас в управління, аби ми допомогли підібрати приміщення для ФОПів та підприємств для подальшої їх релокації. До нас уже звернулися підприємці із Харкова, їм потрібне нежитлове приміщення, щоб перевести свої виробничі потужності. Це питання наразі опрацьовується. Ми готові всіляко сприяти, адже міська влада розуміє, що таким чином  ми і допомагатимемо підприємцям,  і розвиватимемо бізнес у Кропивницькому.

Звертатися з питань оренди можна за номером телефону (0522) 35 83 30 — відділ орендних відносин.

Алла Пасенко наголосила, що спеціалісти управління нададуть усю необхідну інформацію, ознайомлять із переліком нежитлових приміщень, доступних для оренди в обласному центрі, і забезпечать подальший інформаційний супровід в роботі.

Усі новини