У Кропивницькому енергетиків привітали із професійним святом

Четвер, 22 грудня 2022 15:22

Сьогодні, 22 грудня, в Україні відзначають День енергетика. У Кропивницькому працівників енергетичної галузі, які сьогодні на рівні із захисниками є героями, з професійним святом привітали  начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович, голова обласної ради Сергій Шульга, заступник Кропивницького міського голови Олександр Мосін.

- Приємно говорити слова подяки за надзвичайний професіоналізм і в мирні дні, і особливо сьогодні, у воєнний час, коли ворог нещадно б’є по наших енергетичних об’єктах. Наші енергетики вкотре доводять свою відповідальність, високу кваліфікацію і професіоналізм, - зазначив начальник ОВА Андрій Райкович. - Енергетики сьогодні тримають у своїх руках економіку країни і життя людей. Дякую цілій армії енергетиків, які працюють на підприємствах і в комунальному сегменті. Подяка вам і від жителів Кіровоградщини, Херсонщини, Миколаївщини. З такими людьми ми відбудуємо Україну.

Привітав енергетиків Кропивницького і заступник міського голови Олександр Мосін.

- Символічно, що професійне свято енергетики відзначають у час, коли ніч найдовша. Це підкреслює важливість вашої роботи, адже ви несете людям світло. І сьогодні, у цей непростий час, ви сумлінно виконуєте свої обов’язки, щоб громада була з електрикою, а люди зі світлом, - наголосив Олександр Мосін.

За вагомий внесок, високу професійну майстерність в умовах воєнного часу в забезпеченні надійного та безперебійного електропостачання і мінімалізації загроз енергетичній безпеці  кращі енергетики Кропивницького та області отримали відзнаки обласної військової адміністрації, обласної ради та міської ради і виконавчого комітету.

Усі новини