У Кропивницькому діти, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали допомогу від релігійних організацій

Понеділок, 11 квітня 2022 15:35

У Кропивницькому 24 родини, у яких виховуються 38 дітей, котрі опинилися у складних життєвих обставинах, отримали благодійну допомогу від релігійних організацій та небайдужих жителів міста. Організувати таку підтримку допомогли працівники управління з питань захисту прав дітей Кропивницької міської ради, повідомила його очільниця Тетяна Тимоховська.

- Міські релігійні організації передали продуктові набори, куди входять крупи, цукор, олію, яйця, печиво, солодощі та інші продукти. 24 родини уже отримали благодійні продуктові набори, ще два десятки сімей отримають допомогу найближчим часом, - розповіла очільниця управління.

За словами Тетяни Тимоховської, для сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах, сьогодні вкрай важлива допомога, оскільки вони і в мирний час потребували підтримки. Нині на обліку управління з питань захисту прав дітей Кропивницької міської ради перебуває 65 таких родин. Тому працівники управління здійснюють рейди до цієї вразливої категорії сімей, контролюють виконання батьками своїх обов’язків, у яких умовах живуть діти, як їх годують, щоб вони були під наглядом. Ці діти перебувають під особливою увагою працівників управління.

Усі новини