У Кропивницькому діти пільгових категорій будуть забезпечені безкоштовним харчуванням в літніх пришкільних таборах

Вівторок, 14 травня 2019 16:10

На харчування дітей пільгових категорій у дитячих закладах відпочинку з денним перебуванням при закладах загальної середньої освіти Кропивницького  у 2019 році з міського бюджету виділено 870,8 тисяч гривень. Відповідне рішення затвердив виконавчий комітет міської ради на своєму  засіданні сьогодні, 14 травня.

Відповідно до рішення, безкоштовним харчуванням в літній період будуть охоплені: 150 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 950 дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, 950 дітей, батьки яких мають посвідчення учасника бойових дій та безпосередньо брали участь в антитерористичній операції в східних областях України, є учасниками АТО на час їх перебування в зоні АТО або батьки яких загинули, зникли безвісти, потрапили в полон чи отримали інвалідність під час участі в АТО, дітей померлих учасників АТО, 260 дітей з інвалідністю, 80 дітей, які потерпіли від наслідків аварії на Чорнобильський АЕС, 8 дітей воїнів-афганців та 90 дітей внутрішньо переміщених осіб.

Відпочинок з денним перебуванням при закладах загальної середньої освіти міста триватиме 14 днів. Вартість харчування дітей становитиме 25 гривень на дитину в день, включаючи сніданок та обід.

Усі новини