У Кропивницькому - день генерального прибирання: містян запрошують 16 квітня на загальноміський суботник

Вівторок, 12 квітня 2022 19:13

Комунальні підприємства Кропивницького активно включилися у виконання робіт в рамках проведення генерального весняного прибирання. Це відзначив заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 12 квітня.

- Це видно і зі звітності  директорів підприємств і з реакції мешканців міста на їхню роботу в соціальних мережах, - відзначив посадовець. - У той же час до громади, мешканців багатоповерхівок надходить мало інформації  від керівників ЖЕО. Люди мають знати – де, що і коли робиться у їхніх будинках і на прибудинкових територіях. У такому випадку можна говорити і про залучення громадськості до місячника благоустрою.

Олександр Мосін закликав до активності і мешканців приватного сектору.

- На суботу, 16 квітня, заплановано загальноміський суботник, впевнений, що кропивничани стануть його активними учасниками і комунальників підтримають за можливості колективи підприємств, установ та організацій міста, - переконаний заступник міського голови. - Сьогодні до Кропивницького приїжджає велика кількість людей з прифронтових регіонів, тож маємо ще уважніше ставитися до того, щоб на території нашого міста був порядок і воно було зручним і комфортним, як для містян, так і  для тих, хто обрав його місцем свого тимчасового перебування.

Одночасно, Олександр Мосін поставив перед адміністрацією КП «Теплоенергетик»,  яке завершило опалювальний сезон, невідкладно розпочати підготовку до нового сезону 2022 – 2023 років. До кінця квітня тепловики за результатами напрацювань спільно зі спеціалістами USAD щодо розробки нової схеми  теплопостачання у Кропивницькому мають надати конкретні пропозиції: на яких ділянках теплотраси необхідно проводити повну заміну трубопроводів на сучасні, попередньо ізольовані,  визначитися із технічними характеристиками модульних котелень, які будуть встановлюватися зокрема в обласній лікарні тощо.

Кропивницьке водопровідно – каналізаційне господарство, у свою чергу, отримало завдання з настанням сприятливих погодних умов активізувати роботи з відновлення асфальтового покриття у всіх місцях розриття під час виконання аварійних і планових ремонтних робіт.

Усі новини