У Кропивницькому будуть розроблені сезонні графіки вивезення твердих побутових відходів

Середа, 15 березня 2017 10:58

Виконавчий комітет міської ради Кропивницького скоригував тарифи на послуги з вивезення побутових відходів. Відповідне рішення виконком прийняв на своєму засіданні 14 березня за зверненням ТОВ “ЕКОСТАЙЛ”.

Таким чином, через 15 днів після опублікування рішення в друкованих засобах масової інформації, а це буде із 1 квітня 2017 року, кропивничани платитимуть за вивезення сміття за наступними тарифами:

  • Населення (приватний сектор), з особи - 12,01 грн;
  • Населення (ЖЕО, ЖЕК, ЖБК, ОСББ) - 8,87 грн;
  • Бюджетні організаці (грн/м3) - 58,29 грн;
  • Інші споживачі (грн/м3) - 64,95 грн.

Під час засідання від членів виконкому на адресу ТОВ “ЕКОСТАЙЛ” було висловлено чимало критичних зауважень щодо дотримання графіків вивезення сміття.

У свою чергу, представники підприємства звернули увагу, що з початком весни у приватному секторі значно зросла кількість твердих побутових відходів. При розрахунковій нормі 1,88 м3 на людину, сьогодні доводиться вивозити 2,5 м3. Це і стає причиною відставання від графіку роботи сміттєвозів.

Натомість керівнки ТОВ “ЕКОСТАЙЛ” пообіцяли, що вони врахують таку ситуацію у майбутньому і розроблять сезонні графіки вивезення сміття: окремо на весняно-літній і осінньо-зимовий періоди.

Усі новини