У Кропивницькому бібліотека і музей об’єдналися, щоб створити для дітей казкове свято

П'ятниця, 20 грудня 2019 17:17

Святковий настрій і передчуття чогось неймовірного витають у повітрі Кропивницького. Мерехтять вогники прикрашених вітрин магазинів, пахне ялинкою та мандаринами. І ця передноворічна атмосфера міцно тримається на справжній вірі в чудеса та нестримному бажанні їх створювати.

Зима - це магічний період, коли навіть дорослим варто впустити в своє життя трішки казкового дива. А про дітей і говорити годі! Якраз взимку вони отримують найбільше святкових днів, омріяних подарунків, іграшок та солодощів.

Тож 19 грудня, у День Святого Миколая, працівники міської бібліотеки-філії для дітей №13 та музею музичної культури ім. К. Шимановського об’єднали свої зусилля, щоб створити справжнє казкове свято «Святий Миколай, до нас завітай» для учнів 4 класу ЗОШ № 20. Історія про Миколая Чудотворця, який  відвідує діток та робить їм подарунки за чемність, гарну поведінку та старанне навчання, дала малюкам зрозуміти, що образ Святого Миколая – це втілення чуйності, доброти та високих моральних цінностей у кожній людині.

Підсилили розповідь про історію свята демонстрація відеокліпів пісень про «Святого Миколайчика». Учні також з великим задоволенням взяли участь у вікторині за, що отримали солодкі подарунки від Миколая. Цього дня на діток чекав ще один сюрприз - караоке та майстер клас з виконання мелодії тих пісень на музичному інструменті – гуслах.

Від казкового свята  у дітей залишилися радісний та чудовий настрій.

Усі новини