У Кропивницькому багатодітні родини та сім'ї, де є діти з інвалідністю, отримають гуманітарну допомогу

Понеділок, 21 березня 2022 14:44

Соціально вразливі категорії мешканців Кропивницького – багатодітні сім’ї та родини, де є діти з інвалідністю отримають необхідну допомогу. Про це повідомила директорка департаменту соціальної політики Кропивницької міської ради Юлія Вовк.

За словами посадовиці, про виділення таким сім'ям гуманітарної допомоги клопотали  відповідні служби. На прохання про допомогу, за сприяння особисто голови ОДА/ОВА Андрія Райковича, відгукнулися аграрії області.

- До департаменту соціальної політики міської ради звернулися міський центр соціальних служб та центр реабілітації дітей з інвалідністю щодо надання гуманітарної допомоги для 39 родин дітей з інвалідністю та 29 сімей, в яких виховується  3 - 4 дитини і які потребують харчових продуктів. За сприяння голови ОДА/ОВА Андрія Райковича аграрії області допомогли нам цими продуктами, - зазначила Юлія Вовк.

Так, на потреби сімей, які потрапили у скрутне матеріальне становище, кіровоградські фермери передали чотири мішки борошна, сім мішків різних круп, олію, картоплю, інші овочі та консервацію. Наразі ці продукти фасують соцпрацівники у індивідуальні продовольчі набори, і вже незабаром вони будуть передані своїм адресатам.

Юлія Вовк додала, поки що це одноразова допомога, але ситуація залишається на контролі і за потреби подібний збір для таких сімей буде повторюватися.

Усі новини