У Кропивницькому активно ведуться будівельні роботи на об’єктах соціально-культурної сфери міста

Понеділок, 24 квітня 2017 13:20

Міський голова Андрій Райкович минулого тижня здійснив інспекцію практично всі будівельних майданчиків у Кропивницькому, де виконані солідні обсяги робіт.

- Я задоволений, як організовано технологію робітт на будівництві житлового будинку по вулиці Жадова, - наголосив очільник міста. - Перший поверх вже зведено. Темпи необхідно тримати і постійно контролювати якість виконання. Це - практично перший житловий будинок за кошти міста за останні роки, тому відповідальність за виконання робіт є особливою.

Власне, така відповідальність повинна буди скрізь, -відзначив Андрій Райкович. На будівництві інсультного центру є помітні зрушення, виконано значний обсяг робіт. Тепер вже вимальовується загальна картина, як виглядатиме це відділення після реконструкції. Управління охорони здоров’я готує вже наступні кроки: закупівлю обладнання, апаратури,підготовку персоналу, щоб інсультний центр у Кропивницькому відповідав вимогам часу і щоб ми потім не зволікати із введенням його в експлуатацію.

У гемодіалізному відділенні необхідно пришвидшити темпи виконання робіт, переконаний міський голова.

- Там працює інвестор, але я вимагаю підвищити будівельну активність, - наполягав Андрій Райкович. - Цей об’єкт – серед пріоритетів, тому жорсткий контроль за графіком має бути щодня. Управління капітального будівництва здійснюватиме загальний контроль і супровід усіх об’єктів будівництва. Ми витрачаємо кошти громади і не маємо права збудувати чи капітально відремонтувати на рік-два. Наші діди на століття будували, без прогресивних технологій, а зараз сам Бог велів будувати по-сучасному і по-совісті.  

Усі новини