У Кропивницькій міській раді збирають кошти на автомобіль для нацгвардійців

Четвер, 15 грудня 2022 22:25

Ініціатором благодійної акції став секретар Кропивницької міської ради  Олег Колюка, який оголосив про збір коштів на транспортний засіб для мобільної групи виявлення ворожих дронів однієї із військових частин Національної гвардії України під час під час сесійного засідання сьогодні, 15 грудня.
Прохання про  допомогу від нацгвардійців у Кропивницьку міську раду  передали   волонтери  ГО "Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького".

- Пропоную депутатському корпусу долучитися до цієї ініціативи, зібрати необхідні кошти і зробити подарунок нашим захисникам на день Святого Миколая. Ціна питання - 150 тисяч гривень. Вдасться зібрати більше - придбаємо два автомобілі та зможемо допомогти і нашим спецпризначенцям, - відзначив Олег Колюка. - Пропоную  долучитися до ініціативи  і колегам з обласної, Кропивницької районної та районних у місті рад. 

Кінцевою  датою збору допомоги визначено 19 грудня. 
До коштів, перерахованих депутатами, додадуться ще і 16 тисяч гривень, зібраних під час благодійного турніру з міні-футболу на підтримку ЗСУ, організатором якого став секретар міськради.

Усі новини