У Кропивницькій міській раді завершено громадське обговорення проектів містобудівної документації

П'ятниця, 14 січня 2022 12:25

У Кропивницькій міській раді завершено громадське обговорення проєктів містобудівної документації “Внесення змін до детального плану території в районі вулиць Козацької, провулків Козацького та Курінного у м. Кропивницькому” та “Детального плану території в районі вулиці Васнецова у м. Кропивницькому”, з розділами “Охорона навколишнього природного середовища”, розроблених у складі проєктів містобудівної документації.

 Оголошення про завершення процедури є одночасно  звітом про стратегічну екологічну оцінку, повідомили в  управлінні містобудування та архітектури Кропивницької міської ради.

- У період з 03 грудня 2021 року по 12 січня 2022 року проведено громадське обговорення вищезазначених проєктів містобудівної документації, - відзначила начальник управління Ірина Мартинова. - Повідомлення про початок громадського обговорення проєктів було розміщено на офіційному вебсайті Кропивницької міської ради, на сторінці управління містобудування та архітектури в розділі: “Публічна інформація” та у друкованому видання «Вечірня газета» 03 грудня 2021 року.

Замовником містобудівної документації виступило  управління містобудування та архітектури Кропивницької міської ради.

Виконавець: фізична особа-підприємець Пенязь Т.О (кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єкта архітектури – розроблення містобудівної документації Серія АА №003289 від 15 липня 2016 р.) сертифікати АА № 003109 від 07.06.2016р., АА№ 003289 від 15.07.2016 р.).

Під час проведення громадських обговорень, зауважень та пропозицій від громадськості не надходило.

Усі новини