У Кропивницькій міській раді визначилися з місцем розміщення окремого батальйону територіальної оборони

Четвер, 17 лютого 2022 16:40

Сьогодні, 17 лютого, Кропивницький міський голова Андрій Райкович провів робочу зустріч з командиром окремого батальйону територіальної оборони Олегом Дідюком.

Обговорювали варіанти виділення приміщення для розміщення управління окремої бригади та окремого батальйону ТрО. Місце базування повинне відповідати  санітарно – гігієнічним нормам та вимогам статутів Збройних Сил України щодо розміщення будівель для житла та місць для проведення занять з бойової підготовки, споруд, сховищ для зберігання зброї, інших матеріальних засобів.

Андрій Райкович запропонував  розмістити батальйон в приміщенні колишньої міської лікарні №2 «Святої Анни». Міський голова  доручив вивчити це питання своєму заступнику Сергію Колодяжному та начальнику управління з питань запобігання і виявлення корупції Олександру Шишку. Якщо приміщення визнають придатним для розміщення батальйону, його передадуть в оренду, але відповідне рішення мають прийняти остаточно депутати міської ради під час чергового сесійного засідання.

Усі новини