У Кропивницькій міській раді відібрали чотири проєкти для участі у конкурсі соціальної спрямованості

Четвер, 7 жовтня 2021 17:15

Сьогодні, 07 жовтня, заступник Кропивницького міського голови Сергій Колодяжний провів засідання комісії з розгляду конкурсних пропозицій, розроблених міськими громадськими об'єднаннями соціальної спрямованості. 

На конкурс подалися 4 громадські організації, однак три із них порушили терміни, визначені регламентом, що й викликало палку дискусію серед членів комісії. Після детального обговорення члени комісії дійшли згоди та допустити всі громадські організації до участі в конкурсі.

Це, зокрема, ГО “Кропивницька міська організація Української спілки ветеранів Афганістану” з проєктом “Ветерани. Молодь. Майбутнє”, ГО “Кропивницьке міське товариство політичних в'язнів і репресованих “ – з проєктом “ Історична пам'ять і соціальний захист колишніх політв'язнів і репресованих”, ГО “Кропивницька міська організація інвалідів “Сила духу” – з проєктом “Соціальний захист  та реабілітація осіб з обмеженими фізичними можливостями та особливими потребами” і  ГО “Фонд правового та соціального захисту ветеранів війни” – з проєктом “Спортивними досягненнями вшануймо героїв”.

На наступному етапі конкурсу  громадські організації публічно представлять власні проєкти. Після оцінювання їх членами комісії, вже на третьому етапі буде сформовано рейтинг і визначено проєкти,  реалізація яких здійснюватиметься у співфінансуванні з міського бюджету. 

Усі новини