У Кропивницькій міській раді триває підготовка до сесії: працюють постійні депутатські комісії

Середа, 14 серпня 2024 16:12

У Кропивницькій міській раді триває підготовка до сесії. Засідання одразу двох постійних депутатських комісій відбулося сьогодні, 14 серпня — з питань архітектурної дільності, містобудування та капітального будівництва під головуванням депутата Артема Стрижакова та з питань бюджету та податкової політики під орудою депутата Дмитра Бірця.

На погодження депутатської комісії з питань архітектурної дільності, містобудування та капітального будівництва виносилося два питання, з яких депутати погодили лише одне: «Про внесення змін до рішення Кропивницької міської ради від 04 лютого 2022 року № 1096 «Про затвердження Програми капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення міста Кропивницького на 2022-2024 роки».

Комісія з питань бюджету та податкової політики розглянула сім основних питань. Це здебільшого проєкти рішень, щодо перерозподілу коштів в межах галузевих програм, внесення змін до бюджету територіальної громади.

Члени комісії опрацювали розроблені  Програму створення та використання зелених насаджень в громаді та Програму ведення містобудівного кадастру, що затверджуватимуться сесією міської ради.

Профільна депутатська комісія взяла до відома інформацію щодо виконання бюджету Кропивницької територіальної громади за І півріччя поточного року. Детальний звіт якого також буде представлений на найближчому засіданні міської ради.

У роботі комісій взяли участь заступники міського голови Олександр Мосін та Сергій Колодяжний, секретар міської ради Олег Колюка та керуюча справами виконавчого комітету міської ради Світлана Балакірєва.

Усі новини