У Кропивницькій міській раді шукатимуть можливості для фінансової підтримки органів самоорганізації населення

Середа, 17 березня 2021 18:12

Сьогодні, 17 березня, у Кропивницькій міській раді відбулося чергове засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету та податкової політики. У роботі комісії взяли участь секретар міської ради Олег Колюка та заступник міського голови Олександр Вергун.

На розгляд комісії було винесено 18 питань порядку денного: зокрема, депутати погодили проєкти рішень міської ради: «Про обсяги і межі повноважень, які визначаються Кропивницькою міською радою Подільській та Фортечній районним у місті Кропивницькому радам восьмого скликання та їх виконавчим органам», про  внесення змін  та доповнень до низки галузевих програм соціально-економічного розвитку міста.

Члени комісії протокольно доручили головному управлінню ЖКГ міської ради розпочати підготовку нової для громади міста програми, яка б дозволяла здійснювати економічну підтримку органів самоорганізації населення.

- Це справді важлива для громади програма, особливо для тих мешканців, які об’єднуються в органи самоорганізації у приватному секторі, - відзначив секретар міської ради Олег Колюка. – Після опрацювання проєкту такої програми і вивчення досвіду інших міст України, це питання обов’язково буде розглянуте на одному із Депутатських днів у міській раді.

Під час засідання члени депутатської комісії з питань бюджету та податкової політики першими заслухали звіт про виконання бюджету міста за 2020 рік, який буде внесений до порядку денного чергової сесії Кропивницької міської ради.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13