У Кропивницькій міській раді розпочалася підготовка до обрання нового складу Молодіжної ради

Середа, 24 травня 2023 15:21

Наприкінці липня поточного року закінчується термін повноважень чинного складу міської Молодіжної ради.

Згідно з положенням про Молодіжну раду для її формування  уповноважений орган Кропивницької міської ради не пізніше ніж за 60 календарних днів до дня проведення установчих зборів утворює ініціативну групу.

До складу ініціативної групи входять делеговані члени чинної Молодіжної ради, представники інститутів громадянського суспільства, не представлені у складі Молодіжної ради, представники виконавчого комітету Кропивницької міської ради, при якому вона утворюється.

- Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства до роботи в ініціативній групі з формування нового складу Молодіжної ради. Ініціативна група безпосередньо займатиметься підготовкою установчих зборів з формування нового складу Молодіжної ради: прийомом від кандидатів на обрання до складу ради пакетів документів, складання списку кандидатів на обрання, тощо, - зазначає заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

Електронну форму учасника ініціативної групи можна заповнити за посиланням до 29 травня: https://forms.gle/FvSBeYEMcdGETARS7

Детальніше з роботою Молодіжної ради при виконавчому комітеті Кропивницької міської ради можна ознайомитися за посиланнями:

http://www.kr-rada.gov.ua/molodizhna-rada

https://www.facebook.com/profile.php?id=100076614818888

https://www.instagram.com/kropmolodrada/

Усі новини