У Кропивницькій міській раді продовжується підготовка до чергової сесії: працюють постійні депутатські комісії

Вівторок, 2 липня 2024 16:59

У Кропивницькій міській раді триває підготовка до чергової сесії. Сьогодні, 02 липня, відбулися засідання одразу трьох постійних депутатських комісій: з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики під керівництвом депутатки Анни Зарічної, з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва під орудою депутата Артема Стрижакова та з питань житлово-комунального господарства та транспорту під головуванням депутата Василя Рубана. Участь у засіданнях комісій взяли секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка та заступник міського голови Олександр Вергун.

На погодження депутатських комісій виносилося низка проєктів рішень, спільним для всіх став проєкт рішення про “Перейменування вулиць”, за яким міська рада має ухвалити перейменувати вулиці Гагаріна на Степана Бандери, Генерала Жадова на Державності і Зеленогірську на Анни Ярославни.

Крім того, комісія з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики погодила внесення змін до рішення міської ради “Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки”.

Депутатська комісія  з питань житлово-комунального господарства та транспорту розглянула і погодила проєкти рішень “Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Кропивницької міської територіальної громади квартир”, “Про затвердження схеми теплопостачання міста Кропивницький на 2023-2032 роки”, а також внесення змін до Комплексної програми розвитку житлово-комунального господарства та безпеки дорожнього руху в місті Кропивницький на 2021-2025 роки.

Комісія з питань архітектурної діяльності, містобудування та капітального будівництва заслухала інформацію про виконання протокольних доручень стосовно розгляду звернення кропивничанки щодо ситуації, що склалася з будівництвом на вулиці Шевченка, 54а. А також погодила внесення змін до Програми капітального будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів комунального господарства і соціально-культурного призначення міста Кропивницького на 2022-2024 роки.

 

Усі новини