У Кропивницькій міській раді привітали кращих працівників сфери побутового обслуговування населення

Четвер, 18 березня 2021 15:09

Сьогодні, 18 березня, у Кропивницькій міській раді відбулися урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, яке щорічно відзначають у третю неділю березня.

Кращих працівників сфери побуту у Кропивницькому привітав заступник міського голови Михайло Бєжан.

- Хочу подякувати вам за вашу нелегку роботу, - відзначив посадовець у своєму вітальному слові. - Розумію, як це: особисто займався бізнесом у цій сфері, тож добре знаю – кошти заробляються важко, а клієнтів відчас буває задовольнити нелегко. Ми вдячні, що ви знайшли в собі сили відкрити бізнес і підтримуєте його. А міська влада, в свою чергу, завжди відкрита до співпраці та діалогу, готова бути вам корисним партнером.

До привітань долучилася і директорка департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Кропивницької міської ради Ніна Рахуба.

- Сфера побутового обслуговування населення має важливе значення для членів нашої територіальної громади, - підкреслила Ніна Рахуба. - Послуги, які надаєте ви особисто, а чи працівники ваших колективів - є вкрай необхідними для всіх кропивничан. Щиро дякуємо за те, що ви працюєте над поліпшенням якості надання послуг, розширюєте їх перелік та шукаєте нові підходи. Бажаємо, щоб в цьому році умови праці були прийнятнішими, щоб в наше місто не прийшов помаранчевий чи червоний рівень епідемічної небезпеки, і ви змогли спокійно працювати. Хочу, щоб ви знали - ми завжди відкриті. Департаментом розроблена програма розвитку підтримки підприємництва, якою ви також можете скористатися. Бажаємо вам успіхів, щоб ваші колективи розвивалися, а ви отримували задоволення від справи, якій присвятили життя.

Михайло Бєжан і Ніна Рахуба цього дня виконали і почесну місію – вручили відзнаки міської ради кращим спеціалістам галузі.

Грамотою міської ради та виконавчого комітету Кропивницького нагородили Наталію Охрименко– керівника торгово-побутового комплексу з надання послуг автосервісу та автостоянки з пунктом громадського харчування.

Подяки міської ради та виконавчого комітету Кропивницького оголосили колективу товариства з додатковою відповідальністю «Кіровоградська станція технічного обслуговування вантажних і легкових автомобілів», де директором Григорій Козяр, колективу фотостудії «ФУДЖІ» на чолі з директором Ігорем Яковлєвим, Наталії Городовій– керівнику студії нігтьового дизайну Natalі&Nails, Валерію Ходюкову - керівнику підприємств з надання комп’ютерних послуг населенню.

Ще 18 учасників урочистостей отримали заслужені Грамоти департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міста.

Усі новини