У Кропивницькій міській раді працюють постійні депутатські комісії

Четвер, 2 лютого 2023 15:48

У Кропивницькій міській раді триває активна підготовка до чергового сесійного засідання. Сьогодні, 02 лютого, депутати працювали відразу у двох депутатських комісіях.

Засідання постійної комісії з питань екології, земельних відносин та комунальної власності Кропивницької міської ради відбулося під головуванням депутатки Валентини Яремчук.

Комісія розглянула вісім питань. До роботи депутатської комісії приєдналися заступник міського голови Олександр Мосін та секретар міської ради Олег Колюка.

Під час засідання мова йшла про перейменування вулиць та провулків; про надання дозволів на розроблення детального плану території; про виділення земельних ділянок для ПрАТ“Кіровоградобленерго” для встановлення ліній електропередач; про безкоштовне прийняття у комунальну власність двох захисних споруд цивільної оборони по вулиці Героїв Рятувальників; обговорили також Програму управління комунальним майном на 2023-2025 роки та звіт за 2022 рік щодо виконання Програми природоохоронних заходів місцевого значення на 2021-2023 роки.

Проєкти рішень із цих питань, що будуть винесені на розгляд депутатського корпусу під час чергового засідання сесії, профільна комісія погодила.

Під головуванням депутатки міської ради Анни Зарічної відбулося засідання постійної комісії  з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, інвестицій та регуляторної політики.

Члени комісії погодили проєкти рішень щодо перейменування вулиць, провулків, тупика, про надання пільг у 2023 році щодо сплати державного мита за видачу певних видів документів, про звіт щодо здійснення регуляторної політики у 2022 році. Також депутати погодили проєкт рішення “Про структуру та загальну чисельність виконавчих органів Кропивницької міської ради”.

Усі новини