У Кропивницькій міській раді посилюється карантинний режим

Понеділок, 22 березня 2021 16:58

Засідання виконавчого комітету Кропивницької міської ради, що відбудеться завтра, 23 березня, та чергове засідання сесії, заплановане на 25 березня, мають відбутися із дотриманням посилених норм карантинного режиму, зважаючи на підвищення рівня захворюваності  коронавірусну інфекцію в обласному центрі.

Це відзначив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 22 березня.

- Увесь спектр питань, що необхідно розглянути і на засіданні виконавчого комітету, і депутатським корпусом, має бути грунтовно підготовленим і узгодженим на постійних депутатських комісіях та з керівниками фракцій. Управління апарату ради, оргвідділ, прошу врахувати всю серйозність ситуації з коронавірусом, - наголосив Андрій Райкович. - Це ж не секрет, що практично всі, хто працює у міській раді, вже перехворіли, а багато ще і тяжко перенесли захворювання, і знову почали хворіти. Депутати не виключення. Тому сесійне засідання, виконком проводимо у посиленому карантинному режимі. Усі заклади, установи, організації перейшли на посилений карантинний режим! Міська рада також.

Нині є всі технічні  можливості спостерігати за перебігом сесійного засідання і виконкому в режимі он-лайн. Будь-які контакти, відвідування, громадські виступи під час сесій призупиняються на час протидії третій хвилі коронавірусу.

Усі новини