У кропивницьких ДЮКах уміють організувати дозвілля своїх вихованців

Середа, 1 листопада 2017 09:14

          Цікаву,  пізнавальну і розвиваючу навчально-виховну роботу проводять зі своїми  вихованцями педагоги-організатори дитячо-юнацьких клубів міської ради Кропивницького.

           Так,  вихованці ДЮКу «Скіф», разом із педагогом-організатором Юлією Мизь яскраво і весело з традиційними атрибутами відзначили сучасне, популярне віднедавна у молоді свято – Halloween, яке вважається Днем усіх святих.

            Всі атрибути до свята діти виготовляли саморуч: ліхтарі з гарбуза, карнавальні костюми і маски. Кожен із учасників втілював  дизайнерські фантазії, вміння і навики в свої поробки. За переказами проведення цього свята в колі друзів-однодумців, саме яким і є весь колектив ДЮКу - це хороший вибір.

          А вихованці  зразково-хореографічного ансамблю "Метелиця" дитячо-юнацького клубу «Ровесник»  напередодні відзначення містичного свята влаштували грандіозне Halloween Party. Святкування пройшло яскраво, його учасники мали страшенно-гарний макіяж, що відповідав тематиці свята, брали участь у запальних конкурсах, дізналися історію виникнення Halloween, легенди, жартівливі та життєві ситуації пов'язані з цим днем. Чудово провели час разом, отримали незрівнянні емоції, та завершили святкування солодким частуванням.

 

Усі новини