У дитячо-юнацьких клубах Кропивницького уміють організувати дозвілля дітей

Вівторок, 13 березня 2018 13:44

В рамках відзначення Свята весни і Шевченківських днів у дитячо-юнацьких клубах відділу сім’ї та молоді управління молоді та спорту Міської ради міста Кропивницького відбулися цікаві пізнавально-тематичні та спортивні для вихованців заходи.

Так,  в дитячо-юнацькому клубі "Чайка" вихованці під керівництвом  педагога - організатора Тетяни Федоткіної підготували і провели для своїх матусів захоплюючу концертно - ігрову програму і привітали їх власноруч виготовленими подарунками. Отримали подарунки у вигляді солодощів і всі вихованці-дівчата від відділу сім’ї та молоді.

Під час проведення Шевченківських днів вихованці переглянули документальний фільм про Шевченка, слухали вірші Кобзаря та пісні на поезію поета. Потім діти клубу самі читали вірші Тараса Шевченка. Яскравим фіналом свята стала вікторина, присвячена  життю та творчості Кобзаря. Переможці отримали солодкі призи.

Цього ж дня у дитячо-юнацькому клубі «Скіф» з нагоди дня народження Тараса Шевченка відбувся тематичний вечір «Стежини славетного кобзаря» . А вихованці  гуртка  «Чарівниця» дитячо-юнацького клубу «Зоряний» провели майстер-клас «Квіти для матусі». 

 У спортивному залі дитячо-юнацькому клубі «Промінь» відбувся традиційний турнір з дзюдо серед юнаків та дівчат. У турнірі взяли участь 4 команди (47 учасників) вихованців-спортсменів дитячо-юнацьких клубів «Промінь» і «Барс», ДЮСШ №3 та ОКДЮСШ «Ніка». За результатами змагань всі учасники були нагороджені медалями, грамотами та солодощами.

Усі новини