У 2019 році у Кропивницькому організовано і проведено 1882 заходи різноманітного спрямування

Вівторок, 10 березня 2020 13:09

Протягом 2019 року виконавчими органами міської ради Кропивницького  та районними у місті радами  проведено 1882 організаційних, культурно-мистецьких, спортивних, інформаційно-просвітницьких заходів. Координацію їх проведення здійснював організаційний відділ міської ради.

Це відзначила керуюча справами виконавчого комітету міської ради Альвіна Бондаренко під час звіту за результатами виконання бюджетних програм у 2019 році.

- Велика організаційна робота була проведена відділом під час підготовки до відзначення 265-ї річниці заснування міста, - звернула увагу посадовиця. -  Організаційно забезпечено проведення 33-х нарад, у тому числі шести виїзних, з відповідальними за підготовку до проведення Дня міста та прес-конференції, присвяченій визначній даті. Загалом же, скоординовано проведення більше 75 заходів з нагоди відзначення пам’ятних дат історичних подій, ювілеїв видатних людей, підприємств, установ і організацій.

Крім того, за інформацією начальника відділу Олени Разуменко, забезпечене системне планування роботи виконавчих органів міської ради відповідно до наданих повноважень.  Організаційно забезпечувалися підготовка та проведення апаратних нарад міського голови, за результатами яких складено  34 протоколи із 545 дорученнями.

Усі новини