Центральна міська лікарня у Кропивницькому додатково отримала засоби індивідуального захисту

Четвер, 7 травня 2020 14:38

Сьогодні, 07 травня, Центральна міська лікарня отримала ще одну партію благодійної допомоги. Засоби індивідуального захисту: костюми, рукавички, маски та захисні окуляри, передала лікарняному закладу Національна мережа гіпермаркетів "Епіцентр".

- Ми маємо зараз хороший запас засобів індивідуального захисту. При повному завантаженні лікарні 250 хворими нам вистачить цих засобів ще на 3 місяці, - зазначив головний лікар Центральної міської лікарні Олександр Артюх. - Але ні костюмів, ні масок багато не буває. Я не припиняю дякувати і дякуватиму за будь-яку допомогу, яка надходить нам від благодійників. Ці слова подяки не тільки від мене, а й від усього нашого медичного персоналу.

За словами заступника гендиректора компанії "Епіцентр" Дмитра Байдюка, сьогоднішній вантаж - це частина запасів фонду допомоги, яку створив" Епіцентр", аби підтримувати лікарні, які надають медичну допомогу хворим на COVID-19. Кропивницька лікарня, яка є однією з госпітальних баз для хворих із коронавірусною інфекцією в області, сьогодні отримала 10 тисяч масок, 300 захисних костюмів і 300 захисних окулярів, які відповідають необхідним вимогам для захисту лікаря.

Як повідомив Олександр Артюх, станом на сьогодні в лікарні перебувають 60 пацієнтів із підтвердженим COVID-19. Це майже вдвічі менше у порівнянні з цифрами попередніх тижнів.

Усі новини