Центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів у Кропивницькому відзначив п’ятиріччя своєї діяльності

Четвер, 2 березня 2017 20:26

Сьогодні, 02 березня, комунальний заклад «Центр соціальної реабілітації (денного перебування) дітей-інвалідів» у Кропивницькому відзначив п’яту річницю своєї діяльності.

З нагоди свята до його винуватців завітали почесні гості: секретар міської ради Андрій Табалов, заступник міського голови Наталія Дзюба, голова Піклувальної ради Олександр Шамардін, депутати міської та районних рад, керівники виконавчих органів, члени громадських організацій. Під час урочистостей директор закладу Лілія Місюня розповіли про роботу Центру, про зусилля його працівників сприяти вирішенню складних проблем, пов’язаних з дитячою інвалідністю.

- Я працюю тут тільки рік, але вже стала невід’ємною частиною центру, - наголосила Лілія Місюня. - І цей рік був надзвичайно плідним здобутками для закладу. Нам вдалося виконанти ремонт, якого так потребувало наше приміщення. Сподіваємося, що за підтримки керівництва міста та громадськості зможемо ще і створити комфортні умови для наших дітей.

У свою чергу, секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов тепло привітав батьків та педагогів з першим ювілеєм і запевнив, що міська влада підтримувала і завжди буде підтримувати Центр у його благородній соціальній діяльності.

- Хочу щиро подякувати всім батькам, педагогам за вашу турботливість, наполегливість і за величезну доброту, яку ви даруєте особливим дітям, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Табалов. - Це всі наші діти, і ми спільно відповідальні за їхню долю, а тому ми зробимо все можливе і необхідне, щоб вони відчували себе тут комфортно, а батьки мали можливість пишатися успіхами своїх діточок.

Гості прийшли не з порожніми руками. Вони подарували для закладу велику кількість корисних розвиваючих іграшок, ігор, навчальних посібників, а також канцтовари, солодощі та грошову допомогу на розвиток Центру.

Адже плани у колективу закладу масштабні: побудувати інклюзивний майданчик-парк, де діти, особливо з враженням опаорно – рухового апарату, зможуть гратися і одночасно розвиватися. Є мрія і про власний автобус та стоматологічний кабінет, про спортзал, наповнений тренажерами для дітей з особливими потребами.

Діти ж під час святкування показували свої таланти і уміння, яким вони навчилися у Центрі, а завершив урочистості такий довгоочікуваний святковий торт.

Усі новини