Транспорт до селища Нового у пікові години курсуватиме частіше: маршрут тролейбуса №11 скорочено

Понеділок, 15 березня 2021 16:13

У Кропивницькому тролейбус №11 відсьогодні, 15 березня, змінив маршрут свого руху. Тепер він курсуватиме з селища Нового лише до площі Богдана Хмельницького, а до автовокзалу №1  не їздитиме.

Про це повідомив заступник міського голови Олександр Вергун під час апаратної наради міського голови з керівниками виконавчих органів міської ради  сьогодні, 15 березня.

- Восени минулого року ми подсилили пасажирські перевезення до селища додатковим комунальним транспортом, але все одно, зранку, в години - пік спостерігаємо на зупинках черги, - наголосив Олександр Вергун,- Тож прийнято рішення скоротити інтервали між курсуванням тролейбусів з автономним ходом. Саме тому вони працюватимуть за дещо скороченим маршрутом. Із жителями Нового це питання узгодили.

Одночасно буде розглянути можливість продовження руху тролейбусу №11 до автовокзалу №1 у міжпіковий період, пообіцяв посадовець.

Також Олександр Вергун звернув увагу, що для селища Нового виділено окремий тролейбус для перевезення школярів, які навчаються в інших мікрорайонах Кропивницького. Він  продовжуватиме працювати, запевнив заступник міського голови.

Усі новини