Товариству політичних в’язнів та репресованих у Кропивницькому виповнилось 20 років

П'ятниця, 24 березня 2017 17:25

Сьогодні, 24 березня, з нагоди 20-річчя від дня створення Товариства політичних в’язнів та репресованих у міській раді Кропивницького відбулась зустріч заступника міського голови Наталії Дзюби із членами міської організації.

Зустріч була дуже теплою та мала неофіційний характер. За чашкою чаю із солодощами представники Товариства ділились своїми спогадами з дитинства та юності, згадували історію створення організації

- Ми дуже вдячні міській владі, особливо Андрію Райковичу, за підтримку нашого Товариства, - висловила думку усіх присутніх Надія Тихонович, голова Кропивницького міського Товариства політичних в’язнів та репресованих. - Ми знаємо, яку непросту роботу ним було проведено, аби на наше прохання встановити пам’ятник жертвам голодоморів. А також висловлюємо вдячність міській владі за благоустрій території навколо пам’ятника жертвам політичних репресій.

Цього дня Наталія Дзюба виконала і приємну місію. За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, активну участь у громадському житті міста Віктора Шарого, члена Товариства політичних в’язнів та репресованих, було відзначено Грамотою міської ради Кропивницького та виконавчого комітету. А голові організації Надії Тихонович за активну участь у громадському житті міста та з нагоди 20-річчя Товариства Наталія Дзюба вручила Подяку міської ради та виконавчого комітету.

Також із нагоди ювілею шістьом членам організації була вручена допомога у розмірі 300 гривень кожному.

Усі новини