Територія Кропивницького та всі в’їзди до міста мають бути в ідеальному порядку завжди

Понеділок, 3 вересня 2018 14:23

Питання наведення ладу у комунальній сфері життєдіяльності обласного центру виявилися у центрі обговорення під час апаратної наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів сьогодні, 03 вересня.

Очільник міста особисто об'їхав і перевірив санітарний стан всіх в'їздів до Кропивницького. Межі до покажчика назви міста — відносно чисті і викошені. Відзначив міський голова. А от за межами міста практично скрізь ростуть хащі амброзії та іншого бур’яну.

- Це, наскільки я розумію, зона відповідальності облавтодору. Треба звернутися до них, нехай виганяють техніку і викосять в'їздні території, – зауважив Андрій Райкович. – Треба розподілити обов’язки, визначити де чия територія, і постійно її доглядати. Інакше не можна.

Кропивницький активно готується до проведення масштабної виставки “Агроекспо - 2018”. Міський голова поставив у зв'язку з цим чітке завдання забезпечити благоустрій всіх об'єктів, де плануються заходи 15 вересня. Крім того, необхідно продовжити роботу з розмітки пішохідних переходів, особливо поблизу навчальних закладів, а також на всіх вулицях, що перетинають Дворцову.

На завершення Андрій Райкович подякував всім відділам і управлінням, зокрема культури та туризму, молоді і спорту, оргвідділу, кадровикам, з питань внутрішньої політики, комунальним службам, дитячим колективам, духовому оркестру, які готували заходи і брали участь в святкуванні Дня незалежності і Дня Прапора.

- Ви вмієте надзвичайно красиво організувати масштабні заходи, тому до Дня міста ми повинні теж якісно підготувати кожну локацію і подарувати місту гарний, незабутній День.

Усі новини