Святкували весело й спортивно

Четвер, 26 серпня 2021 10:09

В понеділок, 23 серпня, майже сто мешканців будинків № 27 і 29 по проспекту Університетському взяли участь у спортивно-масових заходах, присвячених 30-й річниці незалежності України.  

Організаторами виступили правління ОСББ «Тандем 27-29», управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та обласне відділення Національного олімпійського комітету.

Учасників привітали начальник управління молоді та спорту Кропивницької міської ради Вячеслав Гурський, директор центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Микола Аношкін та голова ОСББ «Тандем 27-29» Василь Стецюк.

Програма змагань включала дартс, фрізбі, обертанні обруча, жонглювання футбольним м’ячем, настільний хокей, шахи. Родзинкою стали два сеанси одночасної  гри у шахи, участь в яких у якості гросмейстерів взяли чемпіони України Богдан Басько та Ярослав Петринський.

Переможців і призерів нагородили дипломами управління молоді та спорту Кропивницької міської ради, всі учасники отримали заохочувальні подарунки від обласного відділення НОК України.

 

 

Усі новини