Святковий ярмарок, «LOVE is…»-шоу і «Тролейбус кохання»: у Кропивницькому відзначають День закоханих

Середа, 14 лютого 2018 19:06

Святкування дня закоханих у Кропивницькому розпочалося зі святкової торгівлі. Сьогодні, 14 лютого,  на площі перед міськрадою кропивничани мали можливість придбати для своїх коханих подарунки, сувеніри та різноманітні солодощі.

Особливою популярністю серед молоді користувалася гаряча запашна кава, яка не тільки зігрівала, а й піднімала настрій. Смакуючи кавою та чаєм вони дочекалися початку розважальної програми «LOVE is…», де на них чекали чудові конкурси, розваги і мелодії. Святкова фотозона, ледь вміщувала усіх охочих зробити пам’ятне фото про День Святого Валентина у Кропивницькому.

Цього дня площа перед міською радою перетворилася на місце освідчення, де всі, хто мав бажання могли заявити про своє кохання, а найсміливіші – отримати від організатора свята. Молодіжної ради жартівливе Свідоцтво про шлюб.

Рівно о 16.00 на свій маршрут у Кропивницькому вийшов "Тролейбус кохання". Святковий тролейбус  рухався від міської ради до  Лісопаркової та у зворотньому напрямку.  Такого тролейбусу у Кропивницькому ще не було, запевняють організатори - Міська рада міста Кропивницького, Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Кіровоградська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» та «ФРІ Кропивницький», у ньому  панувала найромантичніша атмосфера.

Крім того, акція мала благодійну мету, адже зібрані під час її проведення кошти будуть спрямовано на придбання кварцових ламп для Кіровоградського обласного СНІД-центру.

Усі новини